Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

Διημερίδα ΙTS-Hellas, 15-16 Δεκεμβρίου στο ΥΠOΜΕΔΙ

Ο «Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ΙΤS Hellas» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη Διημερίδα με θέμα: «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί με την επίσημη υποστήριξη του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ), την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου).

 

Στόχος της Διημερίδας του ITS Hellas είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ) στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών προς όφελος των χρηστών καθώς και του περιβάλλοντος.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Τα θέματα που θα αναλυθούν διεξοδικά κατά τη διάρκεια της διημερίδας, μέσα από έξι συνεδρίες και ισάριθμες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, είναι τα εξής:

  • Συνεργατικά Συστήματα Μεταφορών.
  • Αστική Κινητικότητα και Έξυπνες Πόλεις.
  • ΕΣΜ για Υπεραστικά Δίκτυα και Αυτοκινητόδρομους.
  • ΕΣΜ και Εφοδιαστική Αλυσίδα.
  • Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Πολιτικές.
  • Επόμενη Γενιά ΕΣΜ: Νέες Τεχνολογίες και Συστήματα.

  

Θα μας τιμούσε ιδιαιτέρως η συμμετοχή σας στη Διημερίδα με θέμα:  «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα»

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Η Διημερίδα απευθύνεται σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, την πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα, τους κατασκευαστές, τις διαχειριστικές αρχές, άλλους επαγγελματίες αλλά και τους τελικούς χρήστεςκαι αναμένεται να αποτελέσει την πιο δυναμική συνάντηση του χώρου των Μεταφορών στην Ελλάδα, με συνακόλουθα οφέλη τη στοχευμένη ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες που προκύπτουν, καθώς και τον καθορισμό των κατάλληλων λύσεων, αλλά και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων.

 

Για να παρακολουθήσετε τη Διημερίδα παρακαλώ όπως εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής (διαθέσιμη εδώ) και αποστέλλοντάς την στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

Το τελικό πρόγραμμα της Διημερίας είναι διαθέσιμο εδώ (pdf). Τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών είναι επίσης διαθέσιμα εδώ (pdf). 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ICCS logo clear                           ibi logo 80                  Infotrip Clear tight

 

Μέγας Χορηγός                                        Χορηγός                                          Χορηγός

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

Στο περιθώριο της Διημερίδας θα πραγματοποιηθεί έκθεση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν οι ελληνικές ερευνητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και καινοτομίες στον τομέα των ΕΣΜ. Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν είναι οι:

 

ICCS logo clear             ibi logo 80       ortana logo copy  Attikes Diadromes

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Η διημερίδα διοργανώνεται από την ITS Hellas με την Επίσημη Υποστήριξη του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων 

 

 its logo    logo yme