Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

3η Διημερίδα ITS HELLAS: 23-24 Ιανουαρίου 2018

new banner ITS final v6 GR

 

O Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas, σας προσκαλεί στην 3η Διημερίδα με θέμα «τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και τις εξελίξεις στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Τ.Κ. 156 69, Παπάγου, δίπλα στη στάση του μετρό "Εθνική Άμυνα").

 

Η Διημερίδα με θέμα «τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και τις εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 3η χρονιά και συνιστά την πλέον δυναμική συνάντηση του ελληνικού κλάδου των Μεταφορών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο αλλά και τα πλεονεκτήματα που φέρνει η υιοθέτηση και η ευρεία εφαρμογή των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στις Μεταφορές, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, όσο και σε επίπεδο προστασίας του  περιβάλλοντος.

Παρακαλώ βρείτε την επίσημη πρόσκληση, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις είναι διαθέσιμες παρακάτω:

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

Τα θέματα που θα αναλυθούν διεξοδικά κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, είναι τα εξής:

  • Ευφυή Συστήματα Μεταφορών (ΕΣΜ) και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα.
  • Ευφυή Συστήματα Εμπορευματικών Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
  • Συνεργατικά και Αυτοματοποιημένα Συστήματα Κινητικότητας.
  • Ελληνική αριστεία και εφαρμογές στο πλαίσιο προγραμμάτων ενίσχυσης υποδομών.
  • Ευφυή Συστήματα Μεταφορών: Καλές Πρακτικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Στρατηγική και πολιτικές ανάπτυξης Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ).

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Η Διημερίδα απευθύνεται σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα, στους κατασκευαστές και σε εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς ΕΣΜ, στις διαχειριστικές αρχές, αλλά και στους τελικούς χρήστες, που θα ήθελαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις για το μέλλον των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στη χώρα μας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η εγγραφή σας μέσω της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ: https://www.eventbrite.com/e/3-its-hellas-tickets-39003165518.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

 

Στο πλαίσιο της Διημερίδας θα πραγματοποιηθεί παράλληλη έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες ελληνικές επιχειρηματικές και ερευνητικές δραστηριότητες και καινοτομίες στον τομέα των ΕΣΜ. Οι δυνατότητες προβολής από τις οποίες θα μπορούσατε να επωφεληθείτε και ο σχετικός τιμοκατάλογος βρίσκονται εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να επιδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω της διήμερης έκθεσης της Διημερίδας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (διαθέσιμη εδώ) και προωθήστε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Γίνετε χορηγός

 

Εάν επιθυμείτε να γίνετε Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, με στόχο την υποστήριξη των εργασιών της Διημερίδας για την ευρεία εφαρμογή των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών, αλλά και την ευρεία προώθηση των δραστηριοτήτων σας, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στα μέλη της κοινότητας των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες για τις δυνατότητες χορηγίας βρίσκονται εδώ.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 its logo

Υπό την αιγίδα 

 logotypo ypourgeio metaforon.gr   GGET Logo 

SES LOGO gram            TEL logo esee 01     hamac gr   ilme logo highres GR     LOGO GCSLA