Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

4η Διημερίδα ITS HELLAS: 18-19 Δεκεμβρίου 2018

 Englishflag

animated banner for website 

O Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas, σας προσκαλεί στην 4η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 

Η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 4η φορά και συνιστά πλέον θεσμό για τον ελληνικό κλάδο των Μεταφορών. Στόχος της Διημερίδας είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των ΕΣΜ στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος.

 

Παρακαλώ βρείτε την επίσημη πρόσκληση EΔΩ

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις είναι διαθέσιμες παρακάτω:

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

 

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών 

 

Διεύθυνση: Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Τ.Κ. 156 69, Παπάγου, (δίπλα στη στάση του μετρό "Εθνική Άμυνα"). 

 

Παρακαλώ βρείτε παρακάτω την ακριβή τοποθεσία που θα λάβει χώρα η Διημερίδα με τη χρήση της εφαρμογής Moovit*.

 

 

 * Η εφαρμογή Moovit είναι επίσημος Συνεργάτης Κινητικότητας της διοργάνωσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τις εργασίες της διημερίδας θα εγκαινιάσουν με ομιλίες τους οι:Νικόλαος Μαυραγάνης, Υφυπουργός, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Zoi Sagia, Policy Officer, SNE, EC-DG for Communications Networks, Content and Technology, Unit H.5. Smart Mobility and living, European Commission, Άγγελος Αμδίτης, Πρόεδρος ERTICO-ITS Europe, Αντιπρόεδρος, ΙΤS Hellas,  Διευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ, Johanna Tzanidaki, Innovation and Deployment Director, ERTICO-ITS Europe, Βασίλειος Χαλκιάς, Πρόεδρος ASECAP, Πρόεδρος HELLASTRON, Διευθύνων Σύμβουλος «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» και Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΕΚΕΤΑ-ΙΜΕΤ, Εθνικός εκπρόσωπος Horizon 2020 & και προεδρεύων των Εθνικών εκπροσώπων Η2020. Στη συνέχεια πλήθος ξένων και Ελλήνων ομιλητών θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των ΕΣΜ, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, θα προσδιορίσουν τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς και θα συζητήσουν πιθανές λύσεις και μελλοντικά βήματα στο πλαίσιο των 5 Συνεδρίων και 2 Συζητήσεων Στρογγυλής Τραπέζης.

Συγκεκριμένα, οι Συνεδρίες και οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, είναι οι εξής:

  • Συνεδρία: "Ευρωπαϊκές Εξελίξεις και καλές πρακτικές στον τομέα των ΕΣΜ", Συντονιστής: Δρ. Άγγελος Αμδίτης, Αντιπρόεδρος ITS Hellas, Πρόεδρος ERTICO-ITS Europe, Διευθυντής Έρευνας ΕΠΙΣΕΥ.

 

  • Συνεδρία: "Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και υιοθέτηση ΕΣΜ",  Συντονιστής: Απόστολος Μπιζάκης, Μέλος ΔΣ ITS Hellas, Διευθύνων Σύμβουλος, TREDIT AE.

 

  • Συνεδρία: "ΕΣΜ και Έξυπνες Πόλεις: προς την επίτευξη μια βιώσιμης αστικής κινητικότητας", Συντονιστής: Βασίλης Μιζάρας, Εκπρόσωπος, SWARCO Hellas 

 

  • Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης: "Στρατηγική και πολιτικές ανάπτυξης Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ)", Συντονιστής: Γιώργος Στεφανίδης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών.

 

  • Συνεδρία: "ΕΣΜ για μια ασφαλή και ολοκληρωμένη κινητικότητα", Συντονίστρια: Ελένη Τυρογιάννη, Δρ. Συγκοινωνιολόγος, Διευθύντρια Στρατηγικής και Οργάνωσης, Αττικές Διαδρομές Α.E.

 

  • Συνεδρία: "Ευφυή Συστήματα Εμπορευματικών Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Σημερινή κατάσταση και προκλήσεις", Συντονιστής: Κωνσταντίνος Χανιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Telenavis A.E., Αντιπρόεδρος ITS Hellas.

 

  • Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης: «Ευφυή Συστήματα Εμπορευματικών Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Σημερινή κατάσταση και προκλήσεις»Συντονίστρια: Γεωργία Αϋφαντοπούλου, Διευθύντρια Ερευνών, ΕΚΕΤΑ-ΙΜΕΤ.

 

 

Το αναλυτικό (draft) πρόγραμμα της Διημερίδας είναι διαθέσιμο παρακάτω

 

Programme Button

 Τα βιογραφικά των ομιλητών της Διοργάνωσης είναι διαθέσιμα εδώ: 

 ομιλητών

 

Εκπαιδευτικές δράσεις 

CAPITALlogoΣτο πλαίσιο της 4ης Διημερίδας της ITS Hellas, διοργανώνεται στις 18 Δεκεμβρίου 2018 η 5η εκπαιδευτική συνάντηση εργασίας του έργου CAPITAL. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η ενημέρωση των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων που θα συμμετάσχουν σχετικά με τα διαδικτυακά προγράμματα εκμάθησης της πλατφόρμας του έργου CAPITAL, που στόχο έχουν την εκπαίδευση των επαγγελματιών στο τομέα της ανάπτυξης των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ITS).

H 5η εκπαιδευτική συνάντηση εργασίας συνδιοργανώνεται από το ΕΚΕΤΑ και την ITS Hellas, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού έργου CAPITAL.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Η Διημερίδα απευθύνεται σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα, στους κατασκευαστές και σε εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς ΕΣΜ, στις διαχειριστικές αρχές, αλλά και στους τελικούς χρήστες, που θα ήθελαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις για το μέλλον των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στη χώρα μας.

 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως η εγγραφή σας μέσω της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ: 

Register botton

 *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ*: Η συμμετοχή στην 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του έργου CAPITAL είναι επίσης δωρεάν, η εγγραφή των ενδιαφερομένων, όμως, είναι απαραίτητη. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρεπει να επιλέξουν το πεδίο "I'm interested to attend the CAPITAL training workshop" κατα τη διάρκεια της εγγραφής τους, μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής φόρμας, στη Διημερίδα της ITS Hellas. 

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

 

Στο πλαίσιο της Διημερίδας θα πραγματοποιηθεί παράλληλη έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες ελληνικές επιχειρηματικές και ερευνητικές δραστηριότητες και καινοτομίες στον τομέα των ΕΣΜ. Παράλληλα δίνονται ευκαιρίες υποστήριξης της διοργάνωσης και προβολής μέσω χορηγιών.

 

Βρείτε το αναλυτικό Σχήμα Χορηγών και Εκθετών της διοργάνωσης *ΕΔΩ*. 

 

Συμμετοχή στην έκθεση

 

Ενδιαφέρεστε να επιδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω της διήμερης έκθεσης της Διημερίδας;

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος *ΕΔΩ* και προωθήστε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Γίνε χορηγός

 

Επιθυμείτε να γίνετε Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, με στόχο την υποστήριξη των εργασιών της Διημερίδας, αλλά και την ευρεία προώθηση των δραστηριοτήτων σας, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στα μέλη της κοινότητας των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών;

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Hellastron

 

 

anytime big

 

  iccs logo transparent 1000px Copy
Μέγας χορηγός   Χορηγός    Χορηγός 

 

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

iLink logo 01 1

 

 

 ICCS logo clear

 

 

   ELVITEN LOGO finalFORWEBpositive

 

 

 

CAPITALlogo

 

Περιγραφή εκθέτη    Περιγραφή εκθέτη   Περιγραφή Εκθέτη   Περιγραφή εκθέτη
logo TN ITS GO L    crocodile RZ CMYK        
Περιγραφή εκθέτη    Περιγραφή Εκθέτη        

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 

its logo

Διοργάνωση για τον ΙTS Hellas iccs logo transparent 1000px Copy

 

 

Υπό την αιγίδα

 

logotypo ypourgeio metaforon.gr  GGET Logo

 

ilme logo highres GR     LOGO GCSLA     TEL logo esee 01               SES LOGO gram

 

CAPITALlogo     COG LO Logo

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                            Supply Logo NEW squareNEW                 logo epaggelmatiko 1              METAFORESPRESSGR LOGO2     

                        newsbomb