Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

4η Διημερίδα ITS HELLAS: 18-19 Δεκεμβρίου 2018

 Englishflag

4th Annual CONFERENCE ITS Hellas Banner 

O Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas, σας προσκαλεί στην 4η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Τ.Κ. 156 69, Παπάγου, δίπλα στη στάση του μετρό "Εθνική Άμυνα").

 

Η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 4η φορά και συνιστά πλέον θεσμό για τον ελληνικό κλάδο των Μεταφορών. Στόχος της Διημερίδας είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των ΕΣΜ στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος.

 

Παρακαλώ βρείτε την επίσημη πρόσκληση EΔΩ

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις είναι διαθέσιμες παρακάτω:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τα θέματα που θα αναλυθούν διεξοδικά κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, είναι τα εξής:

  • Ευρωπαϊκές Εξελίξεις και καλές πρακτικές στον τομέα των ΕΣΜ.
  • Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και υιοθέτηση ΕΣΜ.
  • ΕΣΜ και Έξυπνες Πόλεις: προς την επίτευξη μια βιώσιμης αστικής κινητικότητας.
  • Στρατηγική και πολιτικές ανάπτυξης Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ).
  • ΕΣΜ για μια ασφαλή και ολοκληρωμένη κινητικότητα.
  • Ευφυή Συστήματα Εμπορευματικών Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Σημερινή κατάσταση και προκλήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. 

 

Εκπαιδευτικές δράσεις 

CAPITALlogoΣτο πλαίσιο της 4ης Διημερίδας της ITS Hellas, διοργανώνεται στις 18 Δεκεμβρίου 2018 η 5η εκπαιδευτική συνάντηση εργασίας του έργου CAPITAL. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η ενημέρωση των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων που θα συμμετάσχουν σχετικά με τα διαδικτυακά προγράμματα εκμάθησης της πλατφόρμας του έργου CAPITAL, που στόχο έχουν την εκπαίδευση των επαγγελματιών στο τομέα της ανάπτυξης των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ITS).

H 5η εκπαιδευτική συνάντηση εργασίας συνδιοργανώνεται από το ΕΚΕΤΑ και την ITS Hellas, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού έργου CAPITAL.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Η Διημερίδα απευθύνεται σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα, στους κατασκευαστές και σε εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς ΕΣΜ, στις διαχειριστικές αρχές, αλλά και στους τελικούς χρήστες, που θα ήθελαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις για το μέλλον των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στη χώρα μας.

 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως η εγγραφή σας μέσω της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ: 

Register botton

 *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ*: Η συμμετοχή στην 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του έργου CAPITAL είναι επίσης δωρεάν, η εγγραφή των ενδιαφερομένων, όμως, είναι απαραίτητη. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρεπει να επιλέξουν το πεδίο "I'm interested to attend the CAPITAL training workshop" κατα τη διάρκεια της εγγραφής τους, μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής φόρμας, στη Διημερίδα της ITS Hellas. 

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

 

Στο πλαίσιο της Διημερίδας θα πραγματοποιηθεί παράλληλη έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες ελληνικές επιχειρηματικές και ερευνητικές δραστηριότητες και καινοτομίες στον τομέα των ΕΣΜ. Παράλληλα δίνονται ευκαιρίες υποστήριξης της διοργάνωσης και προβολής μέσω χορηγιών.

 

Βρείτε το αναλυτικό Σχήμα Χορηγών και Εκθετών της διοργάνωσης *ΕΔΩ*. 

 

Συμμετοχή στην έκθεση

 

Ενδιαφέρεστε να επιδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω της διήμερης έκθεσης της Διημερίδας;

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος *ΕΔΩ* και προωθήστε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Γίνε χορηγός

 

Επιθυμείτε να γίνετε Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, με στόχο την υποστήριξη των εργασιών της Διημερίδας, αλλά και την ευρεία προώθηση των δραστηριοτήτων σας, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στα μέλη της κοινότητας των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών;

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 

its logo

Διοργάνωση για τον ΙTS Hellas iccs logo transparent 1000px Copy

 

Υπό την αιγίδα

logotypo ypourgeio metaforon.gr  GGET Logo

 

ilme logo highres GR     LOGO GCSLA     TEL logo esee 01

 

SES LOGO gram

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


         logo epaggelmatiko 1