Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του έργου CAPITAL

Englishflag

5TH pilot training Workshop BannerGR

 

Η 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του Ευρωπαϊκού έργου CAPITAL θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο των εργασιών της 4ης διημερίδας της ITS Hellas στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

Το έργο CAPITAL

 

Το CAPITAL είναι ένα έργο που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα HORIZON 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός συνεργατικού προγράμματος ανάπτυξης ικανοτήτων για τους επαγγελματίες στο τομέα της ανάπτυξης των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών. Το έργο CAPITAL εστιάζεται στην κατανόηση των αναγκών κατάρτισης τόσο για τους δημόσιους όσο και για τους ιδιωτικούς φορείς. Επίσης, το έργο CAPITAL ενισχύει τις παιδαγωγικές ευκαιρίες για εκπαιδευτές να πειραματιστούν και να αξιολογήσουν διαφορετικές διαδικτυακές μαθησιακές προσεγγίσεις με πιο ευέλικτες μορφές μάθησης και αξιολόγησης που περιλαμβάνουν μοντέλα μάθησης που βασίζονται τόσο στο κοινό όσο και στο περιεχόμενο. Τέλος, το έργο CAPITAL αναπτύσσει νέους τρόπους εκπαίδευσης μέσω επιδείξεων πεδίου κι επιδείξεων σε τοπικούς πιλότους.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο CAPITAL θα βρείτε εδώ: http://capital-project.its-elearning.eu/ 

 

5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του έργου CAPITAL

 

Στόχος της 5ης συνάντησης εργασίας του έργου CAPITAL είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του έργου CAPITAL. Μέσα από τη συνάντηση εργασίας, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν γενικότερα για το έργο CAPITAL και την εκπαιδευτική πλατφόρμα, που έχει σχεδιαστεί για την εκπαίδευση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στο τομέα των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ITS).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  θα  παρουσιαστούν επίσης οι βέλτιστες πρακτικές και τα διδάγματα από τις προηγούμενες και τρέχουσες υλοποιήσεις Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια διαδραστική συνεδρία όπου θα μπορέσουν να περιηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν την εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου CAPITAL.

 

Πρόγραμμα:

Το αναλυτικό πρόγραμμα της  5ης συνάντησης εργασίας του έργου CAPITAL είναι διαθέσιμο *ΕΔΩ*

 

Συμμετοχή:

 

Η συμμετοχή στην 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση Εργασίας του Ευρωπαϊκού έργου CAPITAL είναι δωρεάν, απαιτείτε όμως η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

 

Παρακαλώ εγγραφείτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφών της 4ης Διημερίδας της ITS Hellas η οποία είναι διαθέσιμη *ΕΔΩ*.  Πρέπει, κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, να επιλέξετε το πεδίο “I'm interested to attend the CAPITAL training workshop”.

 

Παρακαλώ ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2018.

 

Τεχνική Επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας της εταιρείας “Αττικές Διαδρομές Α.Ε

 

pegasus LARGE t 340 14264550 type12841

 Μετά το πέρας της πρώτης ημέρας διεξαγωγής της 4ης Διημερίδας της ITS Hellas, διοργανώνεται για τους συμμετέχοντες δίωρη τεχνική επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας της εταιρείας “Αττικές Διαδρομές Α.Ε.”.

 

Καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας μέσω του αντίστοιχου πεδίου. 

 

 

Διοργανωτές: 

 

Η 5η Εκπαιδευτική συνάντησης εργασίας του έργου CAPITAL συν-διοργανώνεται απο τους:

its logoCROPED                        CERTH                     iccs logo transparent 1000px Copy