Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα: «New collaborative logistics models using cognitive, IoT and networking technologies - Opportunities and barriers»

19 Δεκεμβρίου 2018 | Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

 

Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα: «New collaborative logistics models using cognitive, IoT and networking technologies - Opportunities and barriers», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30-16:30, στο πλαίσιο της 4ης Διημερίδας του Ελληνικού Οργανισμού Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών- ITS Hellas, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Αίθουσα Σεμιναρίων 1ου Ορόφου, Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου).

 

Βασική επιδίωξη της Συζήτησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως παραδείγματος χάριν:

 

  • η βελτιστοποίηση του συντελεστή φόρτωσης,
  • η ευελιξία σε μη προγραμματισμένες διανομές,
  • η βελτιστοποίηση του κόστους,
  • η δημιουργία συνεργατικών μοντέλων εφοδιαστικής αλυσίδας,
  • η επίτευξη του same day delivery κ.ά

 

Η συζήτηση, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού έργου COG-LO, θα επικεντρωθεί συγκεκριμένα στις δυνατότητες αξιοποίησης νέων συνεργατικών μοντέλων καθώς και στην περαιτέρω ψηφιοποίηση των διαδικασιών διανομής ως απάντηση στις ως άνω προκλήσεις, ενώ θα διερευνηθούν παράλληλα και τα πιθανά ρίσκα και οι αδυναμίες που ενδέχεται να προκύψουν από την υλοποίησή τους.

 

Η Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σε επιμέρους ομάδες, οι οποίες θα αναλύσουν διεξοδικά τα προαναφερθέντα θέματα, ενώ τα τελικά συμπεράσματα θα παρουσιαστούν στο τέλος της ενότητας στο σύνολο των συμμετεχόντων.

 

Για τη συμμετοχή στη Συζήτηση, απαραίτητη είναι η εγγραφή μέσω της φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ: ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Για να εγγραφείτε, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, το αργότερο.

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Συνδιοργάνωση:

 

  logo                   its logoCROPED