Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

Παρουσίαση ITS Hellas στο διεθνές συνέδριο "ITS, eCall and Road Safety"

ITS Hellas συμμετείχε στην έκθεση που έλαβε χώρα και πλαίσια του  διεθνούς συνεδρίου "ITS, eCall and Road Safety", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στις 25 Απριλίου 2014. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΥ., το ΕΠΙΣΕΥ και την ERTICO ΙΤS Europe στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συμμετοχής του Υπουργείου στο ευρωπαϊκό πιλοτικό έργο HeERO.

 

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν περίπου 150 άτομα από την Ελλάδα αλλά και από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, τα οποία είχαν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τις δραστηριότητες των μελών της ITS Hellas μέσω φυλλαδίων και αφισών που τοποθετήθηκαν στον χώρο του Υπουργείου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τρίτης ενότητας με θέμα την εφαρμογή των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στην Ελλάδα, μέσω της παρουσίασης του Προέδρου του Οργανισμού, Δρ. Άγγελου Αμδίτη με τίτλο: “ITS HELLAS activities: ITS as a key factor for development”, οι συμμετέχοντες πληροφορήθηκαν για τις κύριες δράσεις του Οργανισμού.

Για να παρακολουθήσετε τις παρουσιάσεις που έλαβαν χώρα στη συγκεκριμένη ενότητα παρακαλώ επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=kfKoA5meXT0