Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών

Μήνυμα απερχόμενου Προέδρου ITS Hellas

Αγαπητά μέλη του ITS Hellas,

Έχοντας ολοκληρώσει δύο συνεχόμενες Προεδρίες θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους σας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και τη συνεχή υποστήριξή σας.

Τα βήματα τα οποία έγιναν στο διάστημα αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικά τόσο για την αναγνώριση του ITS Hellas ως άμεσου, επίσημου συνομιλητή του Υπουργείου Μεταφορών και αρμόδιων φορέων, όσο και για τη δημιουργία ισχυρών θεμελίων συνεργασίας με σημαντικούς παραγωγικούς, ερευνητικούς και άλλους φορείς, όπως διαφάνηκε και από το τεράστιο ενδιαφέρον υποστήριξής τους στις δράσεις μας. Αναμφισβήτητα, ακρογωνιαίο λίθο της συνολικής δράσης της απερχόμενης Διοίκησης αποτελεί η θεμελίωση του Ετήσιου Συνεδρίου το οποίο, μετά και τη φετινή, ιδιαίτερα επιτυχή διοργάνωσή του, αποκτά πλέον χαρακτηριστικά θεσμού στο χώρο του ITS.

 

Στην προσπάθεια αυτή, φυσικά, αρωγοί και ένθερμοι υποστηρικτές υπήρξαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα ήθελα ξανά να ευχαριστήσω θερμά, επισημαίνοντας τη σημαντική τους συμβολή στο έργο το οποίο έγινε.

Τέλος, να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τον νέο Πρόεδρο του οργανισμού, κ. Ευάγγελο Μητσάκη και να ευχηθώ καλή επιτυχία τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερη σημασία να συνεχιστούν τα όσα σημαντικά έχουν ήδη γίνει και να ενταθούν οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων μας, καθώς η νέα πνοή και οι προοπτικές που έχει αποκτήσει ο οργανισμός, μετά τις εντατικές προσπάθειες των τελευταίων ετών, αλλά και σε συνδυασμό με την οργανωσιακή ωριμότητα στην οποία περνά, αποτελούν αισιόδοξα μηνύματα για τη μελλοντική μας πορεία και έργο.

Είναι γεγονός ότι απαιτείται πολλή και σκληρή δουλειά προκειμένου να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω την πορεία και το θεσμικό ρόλο του ITS Hellas, αλλά και τα μέλη μας παλαιά και νέα.

Σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να δηλώσω ένα δυναμικό και δημιουργικό παρόν από τη θέση του Αντιπροέδρου και στο πλευρό του νέου Δ.Σ.

Με τιμή,

Άγγελος Αμδίτης